Inspectie van het riool

J. v.d. Blaak & Zn. B.V. voert ook de inspectie uit in uw riolering, zo kunnen wij de op het oog niet zichtbare problemen gemakkelijk en zonder directe hak, graaf en breek werkzaamheden voor u in kaart brengen.

Deze inspectie word uitgevoerd met behulp van moderne en geavanceerde camera en opname apparatuur, zoals hierboven op de foto’s zichtbaar.

Vakkundig en secuur wordt leiding nagekeken op eventuele gebreken in het stelsel.
Zo kunnen lekkages gedetecteerd worden en de oorzaak van een verstopping in beeld gebracht worden door middel van een riool inspectie.
Ook de locatie en diepte van het probleem kan met de zender exact uitgemeten worden.

Uiteraard is het ook mogelijk deze beelden op te laten slaan en op USB-stick van ons te ontvangen, Dit gebeurt vaak in combinatie met een rapportage van de inspectie, waarmee eventuele schade door lekkage of verstopping te bewijzen is. In deze rapportage word ook altijd een advies en zo gewenst een prijsopgave betreft de oplossing van het probleem geleverd.

Heeft u last van lekkages of terugkerende verstoppingen in uw riool bel dan 0318-798590 voor meer informatie of het maken van een afspraak bij u op locatie voor een vakkundige inspectie die volledig ingericht word naar uw wensen en situatie.